PlayerPro constantly being killed by OS?

You can post all your bug reports here. Make sure to include a maximum of information to help ease the investigation.

PlayerPro constantly being killed by OS?

Postby SoWhy » Fri Aug 03, 2012 2:31 pm

Hi there,

recently I upgraded my HTC Desire to a Samsung Galaxy S3. Since then, especially in the last few weeks, I noticed that PlayerPro often stops playing at the end of each song and when I check it, it looks as it has been killed. This happens especially when the system is low on memory, so I assume that Android's auto-killer got to it despite the fact that it's running as a process.

This can be reproduced easily and the log entry reads:
Code: Select all
08-03 16:25:50.580 V/AwesomePlayer( 1913): mBitrate = 96000 bits/sec
08-03 16:25:50.580 V/AwesomePlayer( 1913): current audio track (0)
08-03 16:25:50.585 V/AwesomePlayer( 1913): current audio track (0) is added to vector[0]
08-03 16:25:50.585 V/AwesomePlayer( 1913): setDataSource_l: Audio(1), Video(0)
08-03 16:25:50.585 I/AwesomePlayer( 1913): AwesomePlayer::setDataSource_l():: This is not a DRM content
08-03 16:25:50.585 I/AwesomePlayer( 1913): initAudioDecoder start
08-03 16:25:50.590 I/OMXCodec( 1913): Successfully allocated and configured OMX node 'OMX.SEC.MP3.Decoder , mIsALPrunning =0'
08-03 16:25:50.590 D/SEC_BASE_COMP( 1913): Command: OMX_CommandStateSet
08-03 16:25:50.590 D/SEC_BASE_COMP( 1913): to OMX_StateIdle
08-03 16:25:50.595 D/SEC_BASE_COMP( 1913): destState: 2
08-03 16:25:50.595 D/SEC_BASE_COMP( 1913): Command: OMX_CommandStateSet
08-03 16:25:50.595 D/SEC_BASE_COMP( 1913): to OMX_StateExecuting
08-03 16:25:50.595 D/SEC_BASE_COMP( 1913): destState: 3
08-03 16:25:50.595 V/AwesomePlayer( 1913): notifyListner_l() msg (5-MEDIA_SET_VIDEO_SIZE), ext1 (0), ext2 (0)
08-03 16:25:50.595 V/MediaPlayerService( 1913): [1041] notify (0x3c7d98, 5, 0, 0)
08-03 16:25:50.595 V/AwesomePlayer( 1913): notifyListner_l() msg (1-MEDIA_PREPARED), ext1 (0), ext2 (0)
08-03 16:25:50.595 V/MediaPlayerService( 1913): [1041] notify (0x3c7d98, 1, 0, 0)
08-03 16:25:50.640 I/ActivityManager( 2123): Process android.process.media (pid 1557) has died.
08-03 16:25:50.640 I/ActivityManager( 2123): Kill com.tbig.playerpro (pid 1543): provider com.android.providers.media.MediaProvider in dying process android.process.media
08-03 16:25:50.675 V/AudioPolicyManagerBase( 1913): setEffectEnabled(false) effect already disabled
08-03 16:25:50.675 V/AudioPolicyManagerBase( 1913): unregisterEffect() effect Insert Preset Reverb, ID 1189, memory 91 total memory 75
08-03 16:25:50.675 I/ActivityManager( 2123): Process com.tbig.playerpro (pid 1543) has died.


Has anyone else had similar problems?

Regards
SoWhy
SoWhy
 
Posts: 7
Joined: Fri Dec 17, 2010 7:35 am

Return to Bug reports

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest

cron